Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti’den DEM’e Sezai Karakoç Kültür Merkezi Tepkisi: Diyarbakır’a İhanettir!

Diyarbakır AK Parti İl Başkanı Avukat Mehmet Raşit Ocak, DEM’li Büyükşehir Belediyesi’nin Sezai Karakoç’un isminin verildiği kongre merkezinin ismini “ÇandAmed” olarak duyurmasına tepki gösterdi. Ocak, Sezai Karakoç’un siyaset üstü bir isim olduğunu ve isminin değiştirilmesinin Diyarbakır’a ve sanatına ihanet olduğunu savundu.

Diyarbakır AK Parti İl

AK Parti’den DEM’e Sezai Karakoç Kültür Merkezi Tepkisi: Diyarbakır‘a İhanettir! Diyarbakır AK Parti İl Başkanı Avukat Mehmet Raşit Ocak, DEM’li Büyükşehir Belediyesi’nin Sezai Karakoç’un isminin verildiği kongre merkezinin ismini “ÇandAmed” olarak duyurmasına tepki gösterdi. Ocak, Sezai Karakoç’un siyaset üstü bir isim olduğunu ve isminin değiştirilmesinin Diyarbakır’a ve sanatına ihanet olduğunu savundu.

 

ak-parti-il-baskani-diyarbakirda-iki-seyi-dert-edinecegim

DEM‘li Büyükşehir Belediyesi’nin Sezai Karakoç’un isminin verildiği kongre merkezinin ismini “ÇandAmed” olarak duyurmaya başlamasına Diyarbakır AK Parti’den tepki geldi.

Diyarbakır AK Parti İl Başkanı Avukat Mehmet Raşit Ocak, sosyal medya platformu X’de yaptığı paylaşımında, “Diyarbakırlı olan rahmetli Sezai Karakoç siyaset üstüdür, şair, yazar ve fikir insanıdır. Edebiyatımızın müstesna ismi, büyük mütefekkir ve şair Sezai Karakoç’un isminin Kültür Merkezimize verilmesi halkımızın ortak iradesi, ortak kararıdır.

DEM’li belediyenin ‘oldu bitti’ ile Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nin ismini sessiz sedasız değişmeye kalkması, Diyarbakırımıza, sanatımıza, özümüze, kültürümüze ve halkımıza ihanettir, bu ihanetten vazgeçin” dedi.