Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ahmet Böçkün Genç Sağlık Sendikası Üniversite Hastaneleri Komisyon Başkanı oldu!

Genç Sağlık Sendikası Üniversite Hastaneleri Komisyon Başkanlığına Ahmet Böçkün Atandı. Böçkün, Üniversite Hastanelerinde zor şartlar altında görev yapan sağlık çalışanlarının sorunlarına çözüm bulmak için göreve geldiğini söyledi.

Genç Sağlık Sendikası Üniversite

Ahmet Böçkün Genç Sağlık Sendikası Üniversite Hastaneleri Komisyon Başkanı oldu! Genç Sağlık Sendikası Üniversite Hastaneleri Komisyon Başkanlığına Ahmet Böçkün Atandı. Böçkün, Üniversite Hastanelerinde zor şartlar altında görev yapan sağlık çalışanlarının sorunlarına çözüm bulmak için göreve geldiğini söyledi.

 

Genç Sağlık Sendikası Üniversite Hastaneleri Komisyon Başkanlığı’na Diyarbakır Dicle Üniversitesinde görev yapan Ahmet Böçkün atandı. Başkan Böçkün, göreve başlarken yaptığı açıklamada, Hatay’dan Sinop’a, Edirne’den Iğdır’a kadar Türkiye’nin dört bir yanındaki üniversite hastanelerinde zor şartlar altında görev yapan sağlık çalışanlarının kronik sorunlarına çözüm bulmaya ve yaralarına merhem olmaya geldiklerini ifade etti.

Tayin Problemi Ön Planda

Böçkün, üniversite hastaneleri çalışanlarının yıllardır en çok muzdarip olduğu konulardan biri olan tayin probleminin köklü çözüm bulunana kadar mücadele edileceğini vurguladı. Ailelerinden, sevdiklerinden, eşlerinden, çocuklarından ve hasta olan ve bakıma muhtaç yakınlarından uzak kalmak zorunda kalan çalışanların mağduriyetinin son bulması için gerekli adımlar atılacağını belirtti.

Olumsuz Çalışma Koşullarına Karşı Mücadele Edilecek

Başkan Böçkün, görev tanımlarına aykırı çalışma sistemleri, yataklı tedavi kurumları işletme yönetmeliğine aykırı hasta sayısı/çalışan orantısızlığı ile iş yükünün arttırılması, teşvik ödeme adaletsizliği, ödeme düzensizliği, MDÖ Sistemi ve personel eksikliği gibi olumsuz çalışma koşullarının düzeltilmesi için de kararlılıkla mücadele edileceğini ifade etti. Liyakatsiz görevlendirmelerin de önüne geçilecek.

Genç Sağlık Sendikası Üniversite Hastaneleri Komisyon Başkanlığı, tüm bu sorunların çözülmesi için ilgili tüm taraflarla diyalog halinde olacak ve çözüm odaklı çalışmalar yürütecek.