Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Change operasyonu: 11 gözaltı

Depremlerde kullanılamaz hale gelen araçların şase numaralarını, yurtdışından getirilen çalıntı ve hacizli araçlar üzerinde change yaparak piyasaya süren şahıslara yönelik Malatya merkezli İstanbul, Bursa, İsparta, Hatay ve Suriye’nin Afrin kentinde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, toplam 11 şüpheli yakalandı.

Depremlerde kullanılamaz hale gelen

Change operasyonu: 11 gözaltı

Malatya İl Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 6 Şubat depreminde kullanılmaz hale gelen araçların motor ve şase numaralarını hacizli, çalıntı ve yurtdışından getirilen bire bir aynı model ve marka araçlar üzerinde change işlemi yaparak bu araçları piyasaya süren şüphelilerin yakalanmasına yönelik 6 ay boyunca teknik ve fiziki çalışması yaptı.

 

Şüpheli şahısların adına kayıtlı toplam 267 araç içerisinde yapılan incelemelerde, 47 aracın change olduğunun anlaşılması üzerine 11 şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı.

Malatya merkezli yapılan eş zamanlı operasyonlarda: Malatya İstanbul, Bursa, İsparta, Hatay’dan 10, Suriye’nin Afrin kentinden 1 şahıs olmak üzere toplamda 11 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyonlarda ele geçirilen 47 araç, İl Emniyet Müdürlüğü bahçesine çekildi.