Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sınavsız şartsız aylık 30 bin TL maaş ile birçok farklı kadroda alım yapılacak!

Personel alım ilanlarına bir yenisi daha eklendi. Yüksek maaşlı bir iş arayanlara müjde ASELSAN’dan geldi. ASELSAN birçok kadroda yeni personel alımı yapacağını duyurdu.

Personel alım ilanlarına bir

ASELSAN tarafından yayımlanan ilan ile yüksek maaşla iş arayanlara müjde verildi. Aylık 30.000 TL’lik maaşlarla yeni personel alımları gerçekleşecek. Yeni personel alımlarının birçok farklı kadroda gerçekleşeceği belirtilirken bununla beraber adaylardan KPSS şartı gibi sınav şartının da aranmayacağı belirtildi. İşte tüm detaylar…

ASELSAN’dan yeni personel alımı yapacak!

Yüksek maaşla çalışmak isteyen ve bu minvalde iş arayanlara müjde geldi. ASELSAN yeni duyurduğu ilanı ile bünyesindeki eksikliği gidermek üzere yeni personel alımı yapacağını duyurdu. ASELSAN’ın yayımladığı ilanda adaylardan herhangi bir sınav şartının aranmayacağı oldukça dikkat çekerken bununla beraber ASELSAN’ın vereceği maaş rakamı da oldukça dikkat çekti.

30.000 TL’lik maaşla farklı meslek pozisyonlarında alımı yapılacak olan ASELSAN personel alım ilanı ile tüm herkese duyuruldu. Resmî web sitesi üzerinden yayımlanan ilan için başvuru detayları ve kadrolara göre alım şartları belirtildi. Detaylı bilgi için resmî web sitesi ziyaret edilebilir.

Alım yapılacak kadrolar

Tank ve Zırhlı Araçlar Sistem Mühendisi

– Kontrol Sistemleri Tasarım Mühendisi

– Süreç Tasarım Mühendisi

– Hava ve Füze Sistem Mühendisi

– Full Stack Java Yazılım Mühendisi

– Yazılım Mühendisi (C++)