Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Süper Lig’den düşen 2. takım da belli oldu!

Karagümrük, Süper Lig’in 37. haftasında oynadığı Gaziantep FK mücadelesini 3-1 kaybetti ve Süper Lig’de İstanbulspor’dan sonra düşen ikinci takım oldu.

Karagümrük, Süper Lig'in 37.

Süper Lig’den düşen 2. takım da belli oldu!

İstanbul ekibi Karagümrük, Süper Lig’in 37. haftasında oynadığı Gaziantep FK mücadelesini 3-1 kaybetti ve Süper Lig’de İstanbulspor’dan sonra düşen ikinci takım oldu.

HAYATİ GALİBİYET!

İlk yarısı 0-0 biten maçın ardından Gaziantep, 47. dakikada Ertuğrul Ersoy’un golüyle öne geçti. Karagümrük’te Federico Ceccherini, 53. dakikada VAR incelemesinin ardından Lazar Markovic’e yaptığı faul nedeniyle direkt kırmızı kart gördü. Markao, 67. dakikada ceza sahası dışından attığı golle skoru eşitledi.

Gaziantep, 90. dakikada Marko Jevtovic ve 90+9. dakikada Monteiro’nun golleriyle kazanarak hayati bir galibiyet elde etti. Bu sonucun ardından Karagümrük, Süper Lig’den düşen ikinci takım oldu.

 

36 YIL SONRA SÜPER LİG’E ÇIKMIŞTI!

İstanbul ekibi sezona Teknik Direktör Alparslan Erdem yönetiminde başlarken daha sonra onun yerine Şota Arveladze getirildi. Şota’nın ardından ise Tolunay Kafkas lige devam etti. Fatih Karagümrük, 2020 yılında 1. Lig play-offlarını geçerek 36 yıl sonra Süper Lig’e çıkmıştı.

Bu sonucun ardından Gaziantep 41 puana yükseldi. Karagümrük ise 37 puanda kaldı. Karagümrük, son hafta Samsunspor’u ağırlayacak. Gaziantep FK ise Pendikspor’un misafiri olacak.

PENDİKSPOR’UN İŞİ MUCİZELERE KALDI!

Ankaragücü’ne karşı ikili averajda dezavantajlı durumda olmayan Pendikspor’un matematiksel olarak ligden düşmesi henüz kesinleşmedi. İstanbul ekibinin son maçında, diğer maçların da sonuçlarına bağlı olarak şu an için Gaziantep FK’ya karşı 26 farklı galibiyet alması ve Ankaragücü’nün de Trabzonspor’a mağlup olması gerekiyor.