Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Laubalilik mi? Rahatlık mı? Rakibe saygısızlık mı?

Trendyol süper Lig’de ertelenen 3. Hafta maçında Galatasaray İstanbulspor’a konuk oldu. Maçı 1-0 kazanan sarı kırmızılarda maçta yaşanılan penaltı pozisyonu maçın önüne geçti.

Trendyol süper Lig’de ertelenen

Galatasaray, İstanbulspor maçında kazandığı penaltıyı Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi‘nin paslaşmasının ardından kaçırdı.

OKAN BURUK RAKİBE SAYGISIZLIK DEĞİL
Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, İstanbulspor maçındaki galibiyet sonrasında yaptığı açıklamada, “Bu uzun zamandır kendi aralarında konuştukları bir şeydi. Bugün denediler. Tabii ki penaltı kaçabilir. Oyuncularımın orada aldıkları sorumluluğa saygı duyuyorum. Geçen seneden beri bunu duyuyorduk. Kendilerinin bir özgüveni var. Penaltı atılabilir, kaçabilir. Ben oyuncularımın yanındayım. Rakibimize karşı saygısızlık olarak anlaşılmasını istemiyorum.” dedi.

İSTANBULSPOR CEPHESİ: SAÇMA BİR ŞEY YAPTILAR
İstanbulspor’un teknik sorumlusu Olcay Demir, Galatasaray’ın maçta kullandığı penaltı için; “Ben saygısızlık olarak addetmiyorum. Sonuçta futbol oynuyoruz. Futbolun içindeki kurallar belli. Kurallar dahilindeyse buna hakkı var. Maç 5-0, 3-0 olsaydı ve bunu yapsaydı, bence daha çok saygısızlık olurdu. Bu Galatasaray’ın aleyhine olan bir şey. Bence saçma bir şey yaptılar.” dedi.

UĞUR MELEKE
“Bunu daha önce Olsen-Cruyff, Pires-Henry, Messi-Suarez gibi efsaneler denemişlerdi. Kerem-İcardi de bence 3-4 yıl daha birlikte oynarlarsa Süper Lig tarihine geçebilecek potansiyelde bir telepati yakaladılar zaten. Golle sonuçlandıramasalar dahi, bu ikiliye yakıştı böyle zekice bir iş.”

ERMAN TOROĞLU
“İstanbulspor’un teknik direktörü istifa etti. Sahaya bir takım çıktı, sen rakibini küçük göremezsin. Senin rakibini küçük görmeye hakkın yok! Neden küçük görüyor biliyor musun, öyle hareketler var ki… Biz bunlara 5 atarız, 6 atarız falan. Galatasaray, rakibine saygısızlık yaptı, laubalilik yaptı. Burada otorite noksanlığı var. Okan Buruk buna çalıştık, izin verdik diyebili. Pozisyon olur olmaz, reji Okan Buruk’a döndü. Döndüğü anda Okan Buruk’un yüzü perşembe pazarına döndü. İşin öyle olmadığı belli oldu.”

GÜNTEKİN ONAY
“Türkiye’de pek rastlamadığımız bir penaltı kullanma tekniği.”

EMRE AŞIK
“Böyle bir penaltıyı garantiye alman lazım. Bir de her 2 rakibin de birbirine saygı duyması lazım.”

TÜMER METİN
“Bu iş birliğine ben bir şey demem ama eleştiri şu. Tabelada çok rahat olacaksın. 0-0’da da yaparsın ama kaçırmayacaksın. Penaltı kaçınca Okan Hoca içinden saydırıyordu onu hissettim”

ALİ GÜLTİKEN
“Bu penaltı denemesi boş tribünlere renk getirdi.”