Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı!

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük’ü 3-2’lik skorla mağlup ett

Trendyol Süper Lig’in 36.

Galatasaray şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı!

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Galatasaray, deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Sahadan 3-2’lik skorla galip ayrılan sarı-kırmızılılar, puanını 99 yaptı ve ligin bitmesine 2 hafta kala takipçisi Fenerbahçe ile olan 6 puanlık farkı korudu. Galatasaray, Fatih Karagümrük maçıyla Süper Lig’deki yenilmezlik serisini 24’e çıkardı.

Cimbom, bu maçla birlikte Süper Lig’deki yenilmezlik serisini 24’e yükseltti. Son olarak ligin ilk yarısında Hatayspor’a kaybeden Aslan, daha sonraki müsabakalarda 22 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Galatasaray, ayrıca son 17 lig karşılaşmasından da 3 puanla ayrıldı.

 

BERKAN İLK GOLÜNÜ ATTI, ASLAN KAZANDI!

Süper Lig’in 36. haftasında Galatasaray, Fatih Karagümrük deplasmanına çıktı. Aynı saatte Fenerbahçe de Kayserispor’u konuk ediyordu. Fenerbahçe puan kaybetse Cim Bom da kazansa Aslan üst üste ikinci kez şampiyon olacaktı. Fenerbahçe, Kayseri karşısında kazandı, Galatasaray ise Karagümrük engelini kayıpsız geçemedi. Cim Bom 34’te Ryan Mendes’in golüyle 1-0 geriye düştü. 45+4’te Mertens’in asistinde Barış Alper Yılmaz fileleri sarstı, ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci devrede bu kez Barış Alper asisti yaptı, Mertens ağları havalandırdı. 83’te Markao golü attı, Aslan şoku yaşadı! Ancak 90. dakikada Berkan Kutlu sahneye çıktı, Süper Lig kariyerinin ilk golünü attı ve Galatasaray 3-2 kazandı.