Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray Münih’i yine salladı ama yıkamadı

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu dördüncü maçında Alman devi Bayern Münih’e 2-1 mağlup oldu. Cimbom’un tek golü Bakambu’dan geldi.

Galatasaray Münih’i yine salladı ama yıkamadı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu dördüncü maçında Alman devi Bayern Münih’e konuk oldu.

Allianz Arena’da oynanan maçın ilk yarısında etkili bir performans sergileyen sarı-kırmızılılar aradığı golü bulamadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda da rakibiyle başa baş mücadele sergileyen Cimbom, 61. dakikada Barış Alper Yılmaz’la aradığı golü buldu ancak gol ofsayt nedeniyle geçerlilik kazanmadı.

Bayern Münih, 82. dakikada Harry Kane’in attığı golle 1-0 öne geçti. 86. dakikada Kane, kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti.

Galatasaray, 90+3. dakikada Cedric Bakambu ile farkı bire indirdi. Sarı-kırmızılıların kalan sürede beraberlik çabası yeterli olmadı ve karşılaşmayı Bayern Münih 2-1 kazandı.