Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

FB MAÇI ne zaman, saat kaçta?

Ligde 6’da 6 yapmak için sahada olacak olan Fenerbahçe bu kez ertelenen maçta Başakşehir karşısına çıkıyor.

Ligde 6’da 6 yapmak

Süper Lig’de 5’te 5 yaparak 15 puanla ligin ilk sırasında yer alan Fenerbahçe, Avrupa maçı nedeniyle ertelenen Başakşehir karşılaşmasını bu hafta oynayacak. Sarı lacivertli ekip bu maçını da kazanması halinde ligde 6’da 6 yapan sezonun tek takımı olacak. Peki, ertelenen Başakşehir Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

 

Süper Lig’de zirvenin sahibi olan Fenerbahçe hem Avrupa’da hem de ligde başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Ligde 6’da 6 yapmak için sahada olacak olan sarı lacivertli ekip bu kez ertelenen maçta Başakşehir deplasmanında sahada olacak. Fenerbahçe’nin lig maçı Avrupa’da oynayacağı maç nedeniyle TFF tarafından ertelenmişti. Aynı şekilde Galatasaray ve Beşiktaş’ın da o haftaki lig maçları için erteleme kararı alınmıştı.

 

BAŞAKŞEHİR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

 

Süper Lig’de ertelenen müsabakalardan biri olan karşılaşma 28 Eylül 2023 Perşembe günü oynanacak. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Bein Sports 1 ekranlarından canlı izlenebilecek.

 

MAÇIN HAKEMİ KİM?

 

Trendyol Süper Lig 2023-24 sezonu 3. hafta erteleme müsabakalarını yönetecek hakemler açıklandı. Buna göre 28 Eylül Perşembe günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak Fenerbahçe-Rams Başakşehir maçında hakem Zorbay Küçük düdük çalacak. Küçük’ün yardımcılıklarını Serkan Ok ve Furkan Ürün yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu.