Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbekirspor zorlu Karacabey deplasmanında

Diyarbekirspor Pazar günü deplasmanda Karacabey Belediyespor’a konuk olacak.

Diyarbekirspor Pazar günü deplasmanda

Şehmus Kızılaslan

TFF. 2.Lig Beyaz grupta ligin 12. haftasına girilirken Diyarbekirspor Pazar günü deplasmanda Karacabey Belediyespor’a konuk olacak. Yeni Genç Teknik direktör Süleyman Gökhan Karaaslan’nın nezaretinde kendi spor kompleksinde yapılan son antrenmanla hazırlıklarını tamamladı

 

KARAASLAN “TEK DÜŞÜNCE GALİBİYET, BUNU YAPACAK GÜCÜMÜZ VAR”

Diyarbekirspor’un yeni teknik direktörü Süleyman Gökhan Karaaslan  Çarşamba günü oynadıkları Türkiye Ziraat Kupası 3 tur maçında iyi bir futbol ortaya koyduklarını ancak Erzurumspor karşısında 1-0 yenildiklerini üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Karaaslan;

“Bizim için kupa maçları bitmiştir. Asıl bizim için bundan sonra lige asılmak ve deplasmanda oynayacağımız zorlu Karacabey Belediyespor maçı daha önemli” lige başladığımız günden bugüne kadar hedefimiz olan şampiyonluk yolunda ilerlememiz için bu deplasmandan mutlak galibiyetle ayrılmak ve üzerimizde olan kötü gidişatımıza bir son vermek maçı olacak takım olarak moral ve motivasyonumuz üst seviyede Sporcularımız Erzurumspor maçında ortaya koydukları futbolla bu gösterdiler. Takım içinde bu kez sporcular arasında forma kapma rekabetti artması çok önemli bir durum, Maça giren ve çıkan sporcuların formayı kapmak ve kadroda yer almak için  fazla istekli arzulu olduğunu bu maçta gösterdi bize Karacabey spor maçında da aynı performansı göstererek sergileyeceklerine inanıyorum. Buradan tek düşüncemiz tek arzumuz sahadan galibiyet alarak Diyarbakır’a dönmek istiyoruz. Yeter ki Bizde güç veren taraftarlarımız bize güvensinler bizi yalnız bırakmasınlar. ” dedi.

KÖTÜ GİDİŞATA “DUR” DEMEK İSTİYOR

Ligde son galibiyetini 17 Eylül’de kendi sahasında Kırklarelispor’u 2-0 mağlup ederek elde eden 2.Lig Beyaz Grup ekibi Diyarbekirspor, bu maçın ardında oynadığı 6 lig maçında 2 beraberlik ve 4 yenilgi alarak galibiyete hasret kaldı. Bu arada kupada Tepecikspor’u 4-0 mağlup eden ve Erzurumspor’a da 1-0 yenilen Diyarbekirspor, böylece son 8 resmi maçta sadece 1 kez kazanabildi. Son 8 resmi maçında 1 galibiyet,2 beraberlik ve 5 yenilgi aldı.

Lige iyi başlayarak ilk 5 maçında 11 puan toplayan ancak sonra düşüşe geçen Yeşil-Kırmızılı takım, Bursa deplasmanından galibiyetle dönerek zor günleri geride bırakmak istiyor. Rakip Karacabey Belediyespor’un ise 11 puanı var.

HASAN HÜSEYİN ACAR SARI KART CEZALISI

Pazar günü Karacabey M.Fehmi Gerçeker Stadı’nda saat 14.00’da başlayacak maçın orta hakemliğini Kocaeli bölgesinden Abdulbaki Ayyıldız yapacak.

Alacağı galibiyetle hem kötü günleri geride bırakmak, hem de yeniden çıkışa geçerek moral bulmak isteyen Yeşil-Kırmızılılarda sarı kart cezalısı Hasan Hüseyin Acar forma giyemeyecek.