Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır Sur Bağıvarspor’dan yarım düzine gol

Diyarbakır Süper Amatör ligi B grubunda mücadele eden ve yeni yönetim değişikliğine giden Diyarbakır Sur Bağıvarspor yaptığı yeni transferleri göz doldurdu. Süper liglerde futbol oynayan tecrübeli isimleri kadrosunu güçlendiren, mavi beyazlı takım ligin 6. haftasında Bağcılarspor karşısında oynadığı muhteşem futboluyla sahadan 7-2 ‘lik net bir skorla yenerek ligde 8. sıraya kadar yükseldi.

Diyarbakır Süper Amatör ligi

Şehmus KIZILASLAN

Diyarbakır Süper Amatör ligi A grubunda mücadele eden Sur Bağıvarspor  yaptığı yeni transferi göz doldurdu. Süper liglerde futbol oynayan tecrübeli isimleri kadrosunu güçlendiren, mavi beyazlı takım ligin 6. haftasında Bağcılarspor’u 7-2 ‘lik net bir skorla yenerek galibiyet serisine devam etti.

Akyıl: Tek hedef şimdilik Play Off

Ligin 6. Hafta karşılaşmasında süper amatör liginde mücadele eden  ve kadrosuna güç isimleri katan Sur Bağıvarspor rakibi Bağcılarspor’u  Salih Kartal’ın 2, Emrah’ın 2,  Şirin ve Mehmet’in Attıkları gollerle 7-2 yenip çıkışını sürdürmeyen devam eden Mavi Beyazlı Kulübün Başkanı Şehmus Akyıl “Ligin ilk haftalarında kötü başlayan bir Sur Bağıvar spor vardı. Takım aldığımız 3 haftasında 2 galibiyet bir beraberlik aldık.Almış olduğumuz bu galibiyet sonrası 3 basamak birden çıkarak 8 sırada ki yerimizi aldık. Takım olarak iyi bir hava yakaladık bundan sonraki maçları da alarak  seri yakalamak istiyoruz hedefimiz belli öncellikle Play-Off girerek ardından Üst lige çıkmak olacaktır. Galibiyette taşıyan Teknik Heyeti ve  futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum.” Dedi.