Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor’da yeni yönetim çarşaf liste ile belirlenecek

Amedspor’un yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 4 Haziran’da ertelenen kongresi 11 Haziran Salı günü gerçekleşecek. Yeni yönetim çarşaf liste ile belirlenecek.

Amedspor’un yeterli çoğunluk sağlanamadığı

Amedspor’da yeni yönetim çarşaf liste ile belirlenecek

Taraftarına yaşattığı şampiyonluk hediyesi ile en çok konuşulan takımlar arasına giren Amedspor, 11 Haziran Salı günü kongreye gidecek. Şeyhmus Özer Tesisleri’nde yapılacak kongre için tüm hazırlıklar tamamlandı. Amedspor’da kimlerin ipi göğüsleyeceği çokça tartışılmıştı. Ancak seçilecek yeni yönetim için de yol ve yöntem konusunda uzlaşıldı.

ÇARŞAF LİSTE HAZIRLANACAK

Amedspor Kulüp Başkanlığı için kongre seçimine takımı 2. lig şampiyonu yapan Aziz Elaldı tek aday olarak katılacak. Yeni yönetim çarşaf liste ile belirlenecek.

İkinci Genel Kurul toplantısında yeterli çoğunluk şartı aranmaksızın genel kurul gerçekleştirilecek. Kurula yoğun ilginin olması bekleniyor. Bir çok basın mensubunun da kongrede hazır olacağı tahmin ediliyor.

ERSUN YANAL KATILAMAYACAK

İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya’dan Diyarbakır’a uçak bileti bulamadığı için takımın yeni teknik direktörü Ersun Yanal kongreye katılamayacak. Yanal’ın kongreye mesaj yollayacağı tahmin ediliyor.