Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor’da Yanal’ın imza töreni belli oldu

Amedspor’un Ersun Yanal’a ne zaman imza töreni düzenleyeceği açıklandı.

Amedspor’un  Ersun Yanal'a

Amedspor’da Yanal’ın imza töreni belli oldu

Süper lig hedefi ile kadro kurmaya hazırlanan Amedspor’un transfer komitesi, Türkiye ve Avrupa liglerinde futbolcu avına çıktı.

Türkiye, Amedspor’u konuşuyor. TFF 1. Ligin yeni ekibi Amedspor yönetimi dün iki dönem Fenerbahçe’yi çalıştıran deneyimli teknik direktör Ersun Yanal ile anlaştığını duyurmuştu. Amedspor’un Yanal ile anlaşması ülke gündeminde büyük yankı uyandırdı.

11 Haziran tarihinde kongreye gidecek olan Amedspor, kongre tarihini beklemeden harekete geçti. Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen Amedspor’un transferler önemli bir bütçe oluşturduğu öğrenildi.

Amedspor'da Yanal’ın imza töreni belli oldu

‘SÜPER LİG KADROSU KURUYORUZ’

Kongre süreci ve Ersun Yanal anlaşması ve transfer süreciyle ilgili Amida Haber’e konuşan Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, “Süper lige çıkmak için kadromuzu kuracağız. Komitemiz, teknik direktörümüzle birlikte transfer sürecini başlattı. İyi bir kadro kuracağız. Hem Türkiye hem Avrupa’da görüşmeler yapacağız. Süper lig kadrosu kuracağız. Hedefimiz bir üst lige çıkmak. Perşembe günü yeni hocamız için imza töreni yapacağız” dedi.