Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor zorlu inegöl hazırlıklarına devam ediyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden lider Amedspor ligin 14. Haftasında kendi sahasında karşılaştığı Fethiye spor ile 1-1’lik beraberlikle sahadan ayrılmasının ardından, gözler bu Cumartesi günü zorlu Bursa deplasmanında. İnegöl Spor’la karşılaşacak olan Yeşil Kırmızılı Ekip İnegöl Spor maçının hazıklıklarına tüm hızıyla devam ediyor.

TFF 2. Lig Kırmızı

Şehmus KIZILASLAN

AMEDSPOR İÇİN ZORLU DEPLASMAN

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren ve ligin 14. haftası geride kalırken, ligde puanlar ve sıralamaların değiştiği çok önemli bir hafta yaşandı. Ligde 31 puanla Lider durumda bulunan Diyarbakır temsilcilerinden Amed Sportif Faaliyetler, Pazar günü kendi saha ve muhteşem seyircisi önünde konuk ettiği Fethiye Spor’a karşı oynadığı karşılaşmadan 1-1‘lik beraberlikle ayrılmasın ardından çok önemli ve altın değerindeki iki puanı bırakmıştı. Grupta 31 puanla lider durumda bulunan, Yeşil Kırmızılı ekip ligin 15. Haftası 25 Kasım 2023 Cumartesi günü Saat: 14:00’te zorlu Bursa deplasmanında İnegöl Spor’a konuk olacak.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Amedspor 25 Kasım 2023 Cumartesi günü saat 14:00’te zorlu Bursa deplasmanında İnegöl Spor’a konuk olacağı karşılaşmanın hazırlıklarına kendi tesisi olan Şehmus Özer Spor kompleksi’nde tecrübeli teknik direktör Serdar Bozkurt ve teknik heyeti ile birlikte antrenmanlarına tam kadro olarak hazırlıklarına devam ediyor.