Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor Galatasaray’ın eski yıldızını istiyor!

Birinci Lig’in yeni ekibi Amedspor’un Kulüp Başkanı Aziz Elaldı transfer sürecine ilişkin son dakika açıklamasında bulundu. Elaldı, GS’nin eski yıldızı Younes Belhanda transferi için önemli açıklamalarda bulundu.

Birinci Lig’in yeni ekibi

Amedspor Galatasaray’ın eski yıldızını istiyor!

Yeni sezonda 1. Ligde mücadele edecek olan Amedspor teknik direktörlüğe Ersun Yanal’ı getirmişti. 11 Haziran (yarın) yapılacak kongre öncesi Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı son sürece ilişkin açıklamalarda bulundu.

ERSUN YANAL İÇİN İMZA TÖRENİ

Bir haber sitesinde Ersun Yanal transferiyle ilgili açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Elaldı, “Hangi hoca bize uyabilir, hangi hoca bizi hedefimize ulaştırabilir diye düşündükten sonra Ersun Hoca ile temas sağladık. Süper lig planlaması için hocamızla istişare halinde yolumuza devam edeceğiz. Ersun Yanal Hocamız için önümüzdeki günlerde resmi imza töreni düzenleyeceğiz” dedi.

GS’NİN ESKİ YILDIZI YOUNES BELHANDA İDDİALARI

Galatasaray’ın eski yıldızı Younes Belhanda iddiaları için de konuşan Kulüp Başkanı Elaldı, “Ersun Yanal’ın da içinde olduğu bir transfer komitemiz olacak. Amedspor olarak transferde ilk tercihimiz karakterli futbolcuları kadromuza katmak. Younes Belhanda‘yı kadromuzu görmek isteriz. Belhanda çok önemli bir isim. Bu isimlerle görüşme noktasında ne olur bilmiyorum” ifadelerini kullandı.