Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Karahan’dan gazetemize ziyaret!

Gazetemizi ziyaret eden Yenişehir AK Parti İlçe Başkanı Ender Karahan ve beraberindeki heyet, Genel Yayın Yönetmenimiz Engin Öztürk ile görüştü. Yerel medyanın önemine dikkat çeken Karahan, kentteki yerel gazeteleri önemsediklerini belirterek, onlarla sürekli iletişim halinde olduklarını söyledi.

Gazetemizi ziyaret eden Yenişehir

Berivan KILIÇ

Diyarbakır’ın Merkez Yenişehir AK Parti İlçe Başkanı Ender Karahan, İlçe Sekteri ve Başkan yardımcısı Ruhat Artıklar, yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Kooperatifler Mahalle Başkanı ve gazetemiz yazarlarından Şevket Koyuncu ile gazetemizi ziyaret etti.

 

 

‘Yerel medyayı önemsiyoruz’

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Engin Öztürk ile görüşen heyet, gündem değerlendirmesinde bulundu. Yerel medyanın önemine dikkat çeken Karahan, kentteki yerel gazeteleri önemsediklerini belirterek, onlarla sürekli iletişim halinde olduklarını söyledi. Yaklaşan yerel seçimlere büyük bir ciddiyetle hazırlandıklarını belirten Karahan, bu süreçte çalmadık kapı bırakmayacaklarını vurguladı.

 

 

 

‘Çalmadık kapı bırakmıyoruz’

Karahan, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın direktifleri doğrultusunda yerel seçimlere çok ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Bu minvalde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bildiğiniz gibi belediye başkan aday adaylıkları için başvurular sona erdi. İlimizde belediye başkan adayları ile ilgili temayül yoklamaları yapıldı. Doğru adayı bulup Allah’ın izniyle seçimlerde Diyarbakır’da muvaffak olmak istiyoruz. Bunun içinde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İlçemizde girmediğimiz sokak, çalmadığımız kapı bırakmıyoruz” dedi.