Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Umut Kervanı Kurban Bayramı öncesi giyim ve gıda yardımında bulundu

Umut Kervanı, Şanlıurfa’da Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ve yetim çocukları giydirerek mutluluklarına ortak oldu.

Umut Kervanı, Şanlıurfa'da Kurban

Umut Kervanı Kurban Bayramı öncesi giyim ve gıda yardımında bulundu

 

Hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevi gören Umut Kervanı, yardım çalışmalarına devam ediyor.

İhtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü işlevi gören ve uzun yıllardır yardım faaliyetlerinde bulunan Umut Kervanı, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla yetim ve muhtaç ailelere giyim ve gıda yardımında bulundu.Umut Kervanı, Şanlıurfa’da Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ve yetim çocukları giydirerek mutluluklarına ortak oldu.

“Bizim amacımız fakir ve yetim aileleri sevindirmektir”

Amaçlarının yetim ve ihtiyaç sahibi çocukların yüzündeki mutluluğa ortak olmak olduğunu dile getiren Umut Kervanı Şanlıurfa Derneği Başkanı Mahmut Çelik, “Umut Kervanı olarak Şanlıurfa’da yaklaşan Kurban Bayramının hazırlıklarını yapıyoruz. Burada yüzlerce çocuğun ayakkabısı, pantolonu ve elbisesini kendileri seçerek inşallah onlara çifte bayram yaşatmak istiyoruz. Buradaki rağbeti, sevinci ve çocukların yüzündeki gülümsemeyi görüyorsunuz. Bizim amacımız da tam olarak bu. Fakir ve yetim aileleri sevindirmektir. Bu vesile ile bize destek veren ve bize yardımda bulunan hayır sahiplerinden Allah razı olsun. Hayır sahipleri de bizimle beraber burada olup bu sevince ortak olsalardı; şu anda burada yüzlerce kişi kendi elbisesini, kendi ayakkabısını kendisi seçiyor, sanki bir mağazada alışveriş yapıyormuş gibi. Yaklaşan Kurban Bayramı için çalışmalarımız başladı. Biz resmi iznimizi aldık ve burada kurban, deri bağışlarını kabul ediyoruz. Hayır sahipleri bizlere hem derilerini hem de kurbanlarını bağışlayarak destekte bulunabilirler. Bizler de bu bağışları fakir ve yetim ailelere dağıtacağız. Yapılan kurban yardımlarından ziyade yüzlerce aileye Kurban Bayramı’na hazırlık olarak gıda veriyoruz. Aileler buraya gelip kendi ihtiyaçları olan gıda ürünlerini alıp götürüyorlar. Bu vesile ile giyim, gıda ve et olarak fakir ve yetim ailelerimize yardımcı oluyoruz.” diye konuştu.