Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kayseri’de araç ve evleri yaktılar: Valilik açıklama yaptı

Kayseri’de Suriye uyruklu bir kişinin 6 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği yönündeki iddialar sonrası, Suriyelileri ait araç ve evler ateşe verildi. Kentteki gerginlik devam ederken Valilik açıklama yaptı.

Kayseri’de Suriye uyruklu bir

Kayseri’de araç ve evleri yaktılar: Valilik açıklama yaptı

İddiaya göre, Kayseri merkez Danişmentgazi Mahallesi’nde yabancı uyruklu bir kişi, 6 yaşındaki çocuğu taciz ederken yakalandı.

Olayın ardından toplanan kalabalık grup, şahsı almak için taşkınlık çıkardı. Özel Harekat polisleri tarafından alınan şüpheli bölgeden uzaklaştırılırken, kalabalık grup yabancı uyruklulara ait araçları ters çevirdi, iş yerlerini de ateşe verdi. TOMA araçları ile müdahale edilen olayda itfaiye ekipleri de çıkarılan yangınlara müdahale etti.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Gerginliğin devam ettiği kentte Kayseri Valiliği açıklama yaptı. Valilik, söz konusu kişinin gözaltına alındığını, çocuğun ise koruma altına alındığını duyurdu.

MHP’Lİ VEKİLDEN AÇIKLAMA

Olaylar nedeniyle açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, “Suriyeli misafirlerimizin mümkün olan en kısa sürede onurlu bir şekilde ülkelerine dönmelerinin sağlanması MHP olarak beklentimizdir” çağrısı yaptı.