Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ermeni, ateist yazar Nişanyan’dan çok konuşulacak Gazze yorumu!

İsrail ve Filistin arasında patlak veren savaş ili ilgili konuşan Ermeni, ateist yazar Sevan Nişanyan, “Gidip o toplama kampının hemen karşısına tellerin yanında barış için rock festivali yapmak, yüzsüzlüğün, alçaklığın ve namussuzluğun aşırı bir ucudur. Psikopat davranışıdır, bence her şeyi hak eder böyle bir girişim” dedi.

İsrail ve Filistin arasında

İsrail ve Filistin arasında patlak veren savaş ili ilgili konuşan Ermeni, ateist yazar Sevan Nişanyan’dan çok konuşulacak Gazze yorumu geldi. Sosyal medyada paylaşılan yorumda Nişanyan şunları söyledi:

 

“Bir açık hava toplama kampı, 17 yıldan beri insanların hapsedildiği aç bırakıldığı ve zaman zaman bombalandığı, dışarıya seyahat edemediği basbayağı Varşova gettosu niteliğinde bir yer Gazze. Ve gidip o toplama kampının hemen karşısına tellerin yanında barış için rock festivali yapmak, yüzsüzlüğün, alçaklığın ve namussuzluğun aşırı bir ucudur.

 

Her şeyi hak ediyorlar!

 

Psikopat davranışıdır, bence her şeyi hak eder böyle bir girişim. Yani sen gelip insanların sokağa bile çıkmaktan korktuğu, çıkamadığı ve aç yaşadığı bir yerin dikenli tellerin hemen dışına barış festivali düzenliyorsun. Bunu bir düşünsenize? Bunu yapmak nasıl bir ruh halidir? Nasıl bir psikolojinin esiridir.

 

Benzerliği düşünün isterseniz!

 

Filmlerde 2. Dünya savaşı sahnelerini görürsünüz. Toplama kamplarında insanlar aç, sefalet içerisinde aşağılanırken ve öldürülürken, hemen dışında subaylar mahfilinde nazi subayları eğlenirler. Bir benzerliği düşünün isterseniz!”