Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor

Beştepe’deki toplantıda, başta Kayseri merkezli provokasyonlar olmak üzere Türkiye’nin iç ve dış siyasi meseleleri ile ekonomideki son durum ele alınacak.

Beştepe'deki toplantıda, başta Kayseri

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor! Beştepe’deki toplantıda, başta Kayseri merkezli provokasyonlar olmak üzere Türkiye’nin iç ve dış siyasi meseleleri ile ekonomideki son durum ele alınacak.

 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplanacak.

 

Beştepe’deki toplantının 15.00’te başlaması bekleniyor.

 

Kabinede öncelikli gündemin Kayseri merkezli provokasyonların olması bekleniyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son durum hakkında Kabine üyelerini bilgilendirecek.

 

Toplantıda yarın açıklanması beklenen enflasyon rakamları, memur ve emekli maaş zammı görüşülecek. Yaklaşık 16 milyon memur, SSK ve Bağ-Kur emeklisinin zam oranı netleşecek.

 

Eğitimcilere yönelik şiddetin engellenmesi için yasal zeminin güçlendirilmesi çalışmalarının da gündemde olacağı toplantıda, 9’uncu Yargı Paketi ile ilgili değerlendirme yapılacak.

 

Toplantının bir diğer konusu sınır ötesindeki operasyonlar olacak.

 

Gazze’deki son durumun değerlendirilmesi beklenen toplantıda, siyonist saldırganlığın son bulması için ateşkes girişimleri ve insani yardımlar konuşulacak.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu ay içerisinde Kazakistan, Azerbaycan ve ABD’ye gidecek. İlgili bakanlar, bu temaslarda ele alınması muhtemel konu başlıklarına yönelik çalışmalarını da kabinede sunacak.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na atanan Murat Kurum ve Sağlık Bakanlığı’na atanan Profesör Doktor Kemal Memişoğlu da kabine toplantısına katılacak.