Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aile ve Gençlik Fonu’na 9 bin 485 başvuru yapıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Aile ve Gençlik Fonu’na şu ana kadar 9 bin 485 başvuru yapıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler

Aile ve Gençlik Fonu’na 9 bin 485 başvuru yapıldı. Hayata geçirilen Aile ve Gençlik Fonu’na şu ana kadar 9 bin 485 başvuru yapıldı.

 

9 BİN 485 BAŞVURU

 

Aile müessesesinin desteklenmesi, güçlendirilmesi, gençlerin sosyal risklere karşı korunması ve gelişimleri ile girişimlerine destek sağlanmasına yönelik kaynağın oluşturulması amacıyla kurulan Aile ve Gençlik Fonu kapsamında “Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi” hayata geçirildi. Aile ve Gençlik Fonu’na şu ana kadar 9 bin 485 başvuru yapıldı.

 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu’na ilişkin yazılı soru önergesine yanıtladı.

 

PİLOT İLLER HANGİLERİ?

 

Göktaş, “Projenin ilk defa uygulanacak olması nedeniyle pilot illerin belirlenmesinde depremin etkilediği alan genişliği göz önünde bulundurularak Adıyaman, Gaziantep (Sadece Islahiye ve Nurdağı ilçeleri), Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illerinde başlatılması planlanmıştır” dedi.