Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adalet Bakanı Tunç’tan saldırıya ilişkin açıklama

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü önünde yaşanan bombalı saldırı girişimine ilişkin, “Hain saldırı ile ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal adli soruşturma başlatılmıştır. Olayla ilgili görevlendirilen başsavcı vekili koordinasyonunda soruşturma tüm yönleriyle geniş çaplı şekilde sürdürülecektir” dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç,

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü önünde yaşanan bombalı saldırı girişimine ilişkin açıklama yaptı.

Bakan Yılmaz Tunç, “İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen terör saldırısını lanetliyorum. Yaralı polislerimize acil şifalar diliyorum. Hain saldırı ile ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal adli soruşturma başlatılmıştır. Olayla ilgili görevlendirilen başsavcı vekili koordinasyonunda soruşturma tüm yönleriyle geniş çaplı şekilde sürdürülecektir. Bu saldırılar Türkiye’nin terörle mücadelesine hiçbir şekilde engel olamayacaktır. Terörle mücadelemiz daha da kararlı bir şekilde devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Ankara’da bombalı saldırıyla ilgili yayın yasağı getirildi

İçişleri Bakanlığına bombalı saldırı girişimi