Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

Ülke genelinin çok bulutlu, kuzey ve doğu kesimlerin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ülke genelinin çok bulutlu,

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı Ülke genelinin çok bulutlu, kuzey ve doğu kesimlerin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülke genelinin çok bulutlu, kuzey ve doğu kesimlerin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

Yağışların, Doğu Akdeniz’in doğusu, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Karabük, Bingöl, Bitlis, Muş, Hakkâri, Erzincan, Tunceli ve Şırnak çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

 

meteorolojiden-kuvvetli-yagis-uyarisi-6

 

Yer yer kar  görülecek

 

Genellikle yağmur ve sağanak, İç Anadolu’nun doğusu, Doğu Akdeniz’in Toroslar mevkii, Batı ve Doğu Karadeniz’in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu’nun yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görülecek.

 

Yağışların; Doğu Akdeniz’in doğusu, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Karabük, Bingöl, Bitlis, Muş, Hakkâri, Erzincan, Tunceli ve Şırnak çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

 

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

 

Rüzgârın, Marmara, Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinde güneyli yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.