Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır dahil 12 ilde gösteri yürüyüşü ve açık hava toplantıları yasaklandı

Aralarında Diyarbakır ve Antalya’nın da olduğu 12 kentte geçici süreyle gösteri yürüyüşü ve açık hava toplantıları yasaklandı.

Aralarında Diyarbakır ve Antalya'nın

Diyarbakır dahil 12 ilde gösteri yürüyüşü ve açık hava toplantıları yasaklandı! Aralarında Diyarbakır ve Antalya’nın da olduğu 12 kentte geçici süreyle gösteri yürüyüşü ve açık hava toplantıları yasaklandı.

 

Diyarbakır, Antalya’da, Siirt, Iğdır, Tunceli, Muş, Ağrı, Şırnak, Batman, Mardin, Bitlis ve Van’da kentte geçici süreyle gösteri yürüyüşü ve açık hava toplantıları yasaklandı.

Kentin Valilikleri tarafından yapılan açıklamada, valilik ve kaymakamlık makamlarının uygun göreceği etkinlikler ile kamu kurum ve kuruluşlarının düzenleyeceği programlar, resmi bayramlar, resmi anma günleri, spor faaliyetleri, resmi tören ve kutlamalar ile bu kurumların gelenek ve göreneklerine göre yapacakları programlar, sendika ve siyasi partilerin tüzüklerine göre yapacakları kongreler, ticari kimliği bulunan özel hukuk tüzel kişilerinin ticari faaliyetleri yasaklardan hariç tutuldu.