Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadınlara müjde! 3 bin TL’nin üzerinde yardım! İşte şartlar

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kadınlara yönelik yeni bir destek programına başladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler

Türkiye’de mağdur kadınlara yönelik yeni bir destek programı başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı mağdur kadınların ekonomik şartlarını iyileştirmeye yönelik yönelik yeni bir adım attı. Bu adımla birlikte yaşam şartlarının iyileştirilmesi hedef alınıyor.

PTT‘den program kapsamında verilecek ödemeler için bazı koşulları karşılamanız gerekiyor. Destek programı daha önceki sosyal güvenlik kapsamında bir gelir veya emeklilik hakkı kazanmış kadınlar için tasarlanıyor. Son olarak kişi başına düşen gelir asgari ücretin üçte birinden daha az ise bu programdan yararlanabiliyor. Bakanlık tarafından belirtilen tarihlerde başvurular kabul ediliyor ve başvuruların kabul edilmesi durumunda da PTT’den nakdi yardımlar veriliyor.

Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Özel Destek

Eşi vefat etmiş kadınlara özel destek ödemesi veriliyor. Sıkıntılarla baş başa kalmış kadınlara ekonomik sıkıntılarını gidermek ve yaşam koşullarını hafifletmek için bu destek ödemesi verilmeye çalışılıyor. Toplumsal dayanışma ve adaletin bir göstergesi olarak verilen ödemelerden yararlanmak için başvurunuzu oluşturun.