Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da ücretsiz dağıtıldı!

Diyarbakır’ın Kulp İlçe Kaymakamlığı ve Kulp Orman İşletme Şefliği işbirliğince Kulp ilçesindeki yaş koza üreticilerine 1000 adet dut fidanı ücretsiz olarak dağıtıldı.

Diyarbakır’ın Kulp İlçe Kaymakamlığı

Osman ERGÜN

Türkiye’de yaş koza üretiminin yüzde 70’ini üreterek 1. Sırada yer alan Diyarbakır‘ın Kulp İlçesindeki yaş koza üreticilerine ekonomik destek Kulp Kaymakamlığı ve Kulp Orman İşletme Şefliği’nden geldi.  Kurumlar, 1000 adet dut fidanını ücretsiz olarak dağıttı.

Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Burak Akeller, üreticilere destek olmayı amaçladıklarını belirterek, “Yaş koza üretimini yapan üreticilerimize destek olmak adına kendilerine 1000 adet dut fidanını ücretsiz olarak dağıttık. İpek Böcekçiliği üretimine ve üreticilerimize destek olmak adına vatandaşlarımızca dile getirilen birçok talebi karşılama gayreti içerisindeyiz. Beslenme evleri, üretimde kullanılmak üzere gerekli olan ekipmanlar ve dut fidanlarının ücretsiz bir şekilde dağıtımını yapmaya çalışıyoruz. Bu konuda elimizden geldiğince üreticilerimize olan desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.