Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hasat Bereketi Altına Dönüyor!

Diyarbakır’da hasat dönemi ve düğün sezonu, altına olan talebi de beraberinde getiriyor. Yaz aylarında artan tarım mahsulleri ve düğün hazırlıkları, vatandaşları altına yatırım yapmaya teşvik ediyor. Hasat bereketinin altına dönüştüğü Diyarbakır’da altın fiyatları da hareketli bir seyir izliyor.

Diyarbakır'da hasat dönemi ve

Hasat Bereketi Altına Dönüyor! Diyarbakır‘da hasat dönemi ve düğün sezonu, altına olan talebi de beraberinde getiriyor. Yaz aylarında artan tarım mahsulleri ve düğün hazırlıkları, vatandaşları altına yatırım yapmaya teşvik ediyor. Hasat bereketinin altına dönüştüğü Diyarbakır’da altın fiyatları da hareketli bir seyir izliyor.

 

Diyarbakır’da hasat dönemi ve düğün sezonuyla birlikte altına talep artıyor.

Yaz aylarıyla birlikte tarım mahsullerinde hasat devam ederken bir yandan da düğün sezonu yaşanıyor. HMT Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Kaya, altına talebin yaz aylarında arttığını belirterek, “Güneydoğu’da genelde daha çok 22 ayar yöresel takılar rağbet görmekte. Küresel sert siyaset dilinden kaynaklı altın fiyatlarının daha hareketli olacağını düşünüyoruz. Çiftçilerimiz orta, uzun vadeli olarak altını tercih ediyor. Dönemsel olarak da hazirandan başlar, pamuk hasadına kadar devam eder. Müşterilerimiz, az işçilikli burma tercih ediyorlar” dedi.