Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eş Başkanlar DİSKİ personeli ile bayramlaştı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, DİSKİ Genel Müdürlüğü’nü ziyaret ederek personel ile bayramlaştı. Eş Başkan Bucak, son haftalarda yaşanan su krizinin kontrol altına alındığına dikkat çekerek, emeği geçen personele teşekkür etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş

Eş Başkanlar DİSKİ personeli ile bayramlaştı

Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü ana hizmet binasında personeli karşılayarak Kurban Bayramını kutladı. Eş Başkanlar, Kurban Bayramının tüm Diyarbakırlılara huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundu. Bayramlaşmada Genel Sekreter Emrullah Gördük, DİSKİ Genel Müdürü Mehmet Şerifoğlu ve genel müdür yardımcıları ile daire başkanları da yer aldı.

EŞ BAŞKAN BUCAK: YAZ AYLARI SU KULLANIMI AÇISINDAN ÖNEMLİ

Bayramlaşma ziyaretinde personele hitap eden Eş Başkan Serra Bucak, iklim değişikliği ile kentlerin daha çok ısındığına dikkat çekerek, “DİSKİ belki de itfaiyeden sonra en önemli, en ehemmiyet göstermemiz gereken birimlerimizden biridir” dedi. Bucak, yaz döneminin su kullanımı, suyun tasarruf edilmesi açısından önemine değinerek, gösterilen özverili çalışma nedeniyle personele teşekkür etti.

‘DİSKİ TOPLUMUN GÖZÜ ÖNÜNDEDİR’

DİSKİ’nin zor bir çalışma alanına sahip olduğunu belirten Eş Başkan Bucak, DİSKİ’nin su kesintileri ve abonelikler nedeniyle sürekli toplumun gözü önünde bulunduğunu söyledi. Özellikle 8 yıllık kayyım rejimiyle ortaya çıkan anlayışların artık kırılmasını istediklerini kaydeden Bucak, “Artık bu değişim dönüşümün olmasını istiyoruz. İlk aylar bunun bir geçiş zamanı olarak tabir ediyorduk ama bu geçiş sürecini bitirdik” diye konuştu.

‘ETİK OLAN TEK ŞEY HALKA HİZMETTİR’

Herkesin daha fazla işine sahip çıkması gerektiği çağrısı yapan Bucak, kendileri için ilkesel ve etik olan tek şeyin bu halka ve topluma hizmet olduğunu ifade etti. Bucak, “Burada hepimizin bu birliktelikle, bu bilinçle ve bu sorumlulukla çalışacağına dair inancımız tamdır” dedi.

‘PERSONELİMİZ GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTI’

Eş Başkan Bucak, kentin bir sahipleniş ve aidiyet duygusuna ihtiyaç duyduğunu vurgulayarak, konuşmasını şöyle tamamladı: “Son haftalarda yaşanan su krizi kontrol altına alındı. Burada emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederiz. Personelimiz günlerce, gecelerce birimlerinin başında uykusuz kaldılar, nöbetleşe çalıştılar. Bu yönetim, bu aidiyet ve kimlikle 5 yıl boyunca sizlerle bu kenti daha ileriye taşıyacak çalışmalar yapacağız.”