Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En son Diyarbakır Hayvan Pazarı’nda görüldü

Muş’un Korkut ilçesinden akrabası ile birlikte Diyarbakır Hayvan Pazarı’na gelen Samet Akın o gün bugündür bulunamıyor. Ailesi her yerde onu arıyor.

Muş’un Korkut ilçesinden akrabası

En son Diyarbakır Hayvan Pazarı’nda görüldü! Muş’un Korkut ilçesinden akrabası ile birlikte Diyarbakır Hayvan Pazarı’na gelen Samet Akın o gün bugündür bulunamıyor. Ailesi her yerde onu arıyor.

Muş’un Korkut ilçesinden aile bireyleri ile hayvan satışı için Diyarbakır Çarıklı’da bulunan Hayvan Pazarı’na gelen Samet Akın kayıplara karıştı.

Aile bireyleri ile birlikte 30 Mayıs’ta Sur’da bulunan hayvan pazarına hayvan getirdiklerini belirten akrabası Cezair Akın, Samet Akın’ı en son arabadan inerken gördüklerini belirterek, “O gün bu gündür hiç haber alamıyoruz. Allah rızası için görenler bize haber versin” dedi.

Kayıplara karışan Samet Akın’ın akli dengesinin de yerinde olmadığını aktaran Cezair Akın, Samet Akın’ın bulunması için tüm ailesi ile adeta seferber oldu. Diyarbakır’ın bir çok mahallesinde Samet Akın’ı arayan ailesi, vatandaşların kendilerine yardım etmesini istiyor.

Şimdiye kadar resmi mercilere bulunması için başvuran Akın ailesi 23 gündür çocuklarından haber alamıyor. Samet Akın’ı görenler 05347160065 iletişim numarasını arayabilirler.