Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eczacılar Diyarbakır’dan ayrıldı

Türk Eczacıları Birliği (TEB) 44. Dönem Merkez Heyeti 1. Bölgeler Arası Toplantısı Diyarbakır’da yapıldı. Toplantıya onlarca ilden katılan eczacılar kentten ayrıldı.

Türk Eczacıları Birliği (TEB)

Eczacılar Diyarbakır’dan ayrıldı! Türk Eczacıları Birliği (TEB) 44. Dönem Merkez Heyeti 1. Bölgeler Arası Toplantısı Diyarbakır’da yapıldı. Toplantıya onlarca ilden katılan eczacılar kentten ayrıldı.

 

Türk Eczacılar Birliği TEB, 44. Dönem Merkez Heyeti 1. Bölgeler Arası Toplantısı Diyarbakır’da yapıldı. Toplantıya başta İzmir olmak üzere birçok ilden katılan eczacılar kentin turistik yerlerini gezme fırsatı da gördü.

Kenti yakından tanıdılar

Hem toplantıya katılan hem de fırsat buldukça Diyarbakır’ı gezen eczacılar kenti de yakından tanıma fırsatı buldu. Başta kentin gastronomisi olmak üzere tarihi mekanlarına hayran bir çok eczacı kenti ilk defa bu kadar yakından tanıdıklarını söyledi.

Onlarca ilden katıldılar

Teknolojik gelişmeler ışığında eczacılıkta da değişimin olacağını belirten Diyarbakır Eczacı Odası Başkanı Ahmet Turgay Yaşar, TEB öncülüğünde tüm eczacıların bir araya gelip, geleceğin eczacılığını tasarlamaları çağrısında bulunmuştu. Diyarbakır’daki toplantıya 53 Eczacılar Odası Başkanı, toplam 700 eczacı katılmıştı.