Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Diyarbekir Çoçuği” film oluyor!

Klip olarak yayınlandıktan sonra bayağı ilgi gören Diyarbekir Çocuği eseri film oluyor.

Klip olarak yayınlandıktan sonra

“Diyarbekir Çoçuği” film oluyor!

 

Sözü müziği Diyarbakırlı ünlü ses sanatçısı Mehmet Çakar‘a ait olan müzik eseri, hemen hemen her platformda tıklanma rekoruna doğru gidiyor.

Diyarbakır insanının karakterinin anlatıldığı eserin halkla bütünleştiğini ve adeta slogan haline geldiğini gören sanatçı, eserini klipten öteye taşıma kararı aldı.

Diyarbakırlı her kesimden değerleri biraraya getirmek suretiyle film projesine başlamış. Ana kadrosunu oluşturan Şair, Yazar, Gazeteci, Organizatör, İşletmeci, Yapımcı Dernek Başkanlarından oluşturulan grup hummalı çalışmalara başlamış.

“Diyarbekir Çoçuği” film oluyor!

GENİŞ PROJE

Ulusal kanallarda Diyarbakır’ın yemeklerini tanıttırken aşina olduğumuz Aliye Tümerdem Bulak, eşi Şair Remzi Bulak, Eğitimci Gazeteci Yazar İbrahim Evirgen, Rock Plak Müzik Şirketi ve Müyobir Derneği Başkanı Yapımcı Mehmet Günay,  İşletmeci Zafer Memiş, Gazeteci Şair Süleyman Aydın, Müzik Yönetmeni Levent Karabacak, Şırdancı Mehmet, Badıkanlılar Derneği Başkanı Savaş Badıkanlı, Aziz Esen,  Sabri Tekidi’den oluşan ana kadro proje ile ilgili her detayı gördükten ve geliştirdikten sonra bu konuya katkısı olan Diyarbakırlılara ziyaret turuna başlayacak.

“Diyarbekir Çoçuği” film oluyor!

BİRÇOK DİYARBAKIRLI ÜNLÜNÜN DESTEĞİNİ ALACAK

Başta Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım , ses sanatçısı Coşkun Sabah, Emrah, Berdan Mardini , Mahsun Kırmızıgül, İzzet Yıldızhan, sinema sanatçısı Erkan Petekkaya gibi birçok Diyarbakır’lının desteğini alarak projeyi birlikte gercekleştirmeyi hedefliyorlar