Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakırlı Gülistan Doku olayında yeni gelişme!

Kayıp olan Diyarbakırlı Gülistan Doku’nun avukatı Ali Çimen, dönemin Valisi Tuncel Sonel hakkında “görevi kötüye kullanma” iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Kayıp olan Diyarbakırlı Gülistan

Diyarbakırlı Gülistan doku olayında yeni gelişme! Kayıp olan Diyarbakırlı Gülistan Doku’nun avukatı Ali Çimen, dönemin Valisi Tuncel Sonel hakkında “görevi kötüye kullanma” iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

 

 

Munzur Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Diyarbakırlı Gülistan Doku’dan 5 Ocak 2020’den bu yana haber alınamıyor. En son üvey babası polis olan Zaynal Abarakov ile tartıştıkları görülen Doku’nun akıbeti aradan geçen 4 yıla rağmen aydınlatılmadı. Doku’nun aile avukatı Ali Çimen, yeni bir suç duyurusunda bulundu.

Dosyadaki baş şüpheli Zaynal Abarakov’un yeniden tutuklanması talebiyle dilekçe veren Av. Ali Çimen, Zaynal Abarakov’un babası Engin Yücer hakkında da dosyaya “şüpheli” sıfatıyla girmesi için dilekçe sundu. Av. Çimen aynı zamanda dönemin valisi Tuncay Sonel hakkında da “görevi kötüye kullandığı gerekçesiyle” suç duyurusunda bulundu. Çimen “Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunduk, delilleri toplamasını istiyoruz” dedi.