Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakırlı gençlerin beklediği haber geldi; Aile ve Gençlik Fonu başvuruları başlıyor

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Diyarbakırlı gençlerinde merakla belediği Aile ve Gençlik Fonu başvurularının tarihi belli oldu.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi

Diyarbakırlı gençlerin beklediği haber geldi; Aile ve Gençlik Fonu başvuruları başlıyor! Tüm Türkiye’de olduğu gibi Diyarbakırlı gençlerinde merakla belediği Aile ve Gençlik Fonu başvurularının tarihi belli oldu.

 

 

Aile ve Gençlik Fonu’na ilişkin çalışmaların tamamlandığını belirten Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ilk defa Diyarbakır’ın da aralarında olduğu deprem bölgesinde uygulanacak fonun başvurularının e-Devlet aracılığıyla alınacağını belirtti.

 

Aile ve Gençlik Fonu ile ilgili bilgi veren Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, “Bir müjdeyi gençlerimizle paylaşmak istiyorum. Bir süredir üzerinde yoğun bir şekilde çalıştığımız Aile ve Gençlik Fonu’nda hazırlıkları tamamladık.

İlk defa deprem bölgesinde uygulayacağımız Aile ve Gençlik Fonu’nun başvurularını 15 Şubat’ta almaya başlayacağız. Başvuruları 15 Şubat itibarıyla bakanlığımızın web sitesi olan aile.gov.tr üzerinden e-Devlet aracılığıyla alacağız.

Deprem bölgesinde aile kurma yolunda ilk adımı atacak gençlerimize faizsiz kredi imkanı sunacağız. Gençlerimiz bu destek ile aynı zamanda kendi projelerini de hayata geçirebilecekler.” dedi.