Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’ın bu ilçesinde altyapı sorunu çözüldü!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, Çermik ilçesine bağlı Tepe ve Saray mahallelerinde eski kanalizasyon şebeke hatlarını yeniledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ

Diyarbakır’ın bu ilçesinde altyapı sorunu çözüldü! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, Çermik ilçesine bağlı Tepe ve Saray mahallelerinde eski kanalizasyon şebeke hatlarını yeniledi.

 

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, kent genelinde yurttaşlara en iyi şekilde hizmet sunmak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çermik ilçesine bağlı Tepe ve Saray mahallelerinde ekonomik ömrünü tamamlayan kanalizasyon şebeke hatlarında çökmeler ve tıkanmalar sonucu çevreye kötü kokular yayıldığını tespit eden DİSKİ ekipleri, iki mahallenin kanalizasyon hatlarını yenilemek için harekete geçti.

Ekipler, kazı çalışmalarıyla ekonomik ömrünü tamamlayan boruları çıkararak yerine muhtelif çaplarda borular döşedi. Yapılan çalışmaların ardından Tepe ve Saray mahallelerinin altyapı sorunu çözüme kavuştu.

‘Çözüm odaklı çalışmalarımızla kenti geleceğe hazırlıyoruz’

DİSKİ Genel Müdürü Mehmet Şerifoğlu, kentin bugünü ve geleceği için atılması gereken en önemli adım olan altyapı yenileme çalışmalarının şehrin dört bir yanında devam ettiğini belirterek, “Kentin sorunlarını ve ihtiyaçlarını ertelemiyoruz.

Çözüm odaklı çalışmalarımızla kentimizi geleceğe hazırlıyoruz. Bu açıdan kentimiz adına olmazsa olmaz kabul ettiğimiz altyapı yenileme çalışmalarımız planlı ve programlı bir şekilde devam ediyor” diye konuştu.