Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’daki vurgun iddiasına firmadan cevap!

Diyarbakır’da oto galeri alım satımıyla ilgilenen şirketle ticaret yapan yüzlerce kişi, yaklaşık 600 milyon TL dolandırıldıklarını iddia etmişlerdi. Olayla ilgili firmadan açıklama geldi.

Diyarbakır'da oto galeri alım

Diyarbakır’daki vurgun iddiasına firmadan cevap!

 

Diyarbakır’da oto galerici işiyle uğraşan Serhat U.’nun, çevre illerin de içinde bulunduğu yaklaşık 400 esnaftan aldığı araçları sahte çek ve senet karşılığında dolandırarak kaçtığı iddia edildi. Serhat U.’nun iş yerinde toplanan mağdurlar çevreyolunu kapatarak protesto eyleminde bulundu.

Diyarbakır’daki vurgun iddiasına firmadan cevap!

FİRMADAN KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ

Olayın yankıları sürerken bahse konu firmadan açıklama geldi.

Mehmet Şükrü Unat’ın avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“28.06.2024 Tarihinde firmamımızın  önüne gelen kalabalık bir grup gelerek bazı açıklamalarda bulunmuşlardır. Bir takım sosyal medya hesaplarından gelen kişilerin firmamızdan alacaklı olduğunu  kendilerinin dolandırıldığını şeklinde paylaşımlar yapmışlardır.  Öncelikle ve önemle belirtmek isteriz ki firmamızın gelen kişileriyle herhangi bir bağlantısı bulunmamakta olup herhangi bir borcu bulunmamaktadır.İşin aslı şudur ki, Mehmet Şükrü Unat 3 yıl önce evlatlıktan red ettiği oğlu olan  Serhat Unat ‘ın yapmış olduğu ticaretlerden dolayı tefecileriler ile yüksek faiz  alışverişine girmiş kendisine  iflas ettirilip kalan borcundan dolayı babası Mehmet Şükrü Unat’tan bu borcu talep etmektedirler. Gerek sosyal medya hesaplarında şahsımıza firmamıza yönelik yalan ,iftira vb asılsız iddialarda bulunan kişiler hakkında gerek firmamız önüne gelen kişi ve kişiler ile alakalı yasal haklarımızı kullanacağımızı kamuoyuna saygı ile bildiririz.”