Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da Teknolojik Kara Kalem Çalışması!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, çocuklara yönelik kara kalem eğitimi başlattı. Belediye çalışmayı teknoloji ile de destekleyerek kara kalem çalışmasına adeta çağ atlatıyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, çocuklara

Diyarbakır’da Teknolojik Kara Kalem Çalışması! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, çocuklara yönelik kara kalem eğitimi başlattı. Belediye çalışmayı teknoloji ile de destekleyerek kara kalem çalışmasına adeta çağ atlatıyor.

 

Diyarbakır’da Teknolojik Kara Kalem Çalışması! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, çocukları teknolojik kara kalem çalışmasıyla tanıştırdı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı, yürüttüğü çalışmalarla çocuklara geleceğe daha emin adımlarla yürümelerini sağlıyor.

 

Her branşta spor eğitim ve etkinliklerinin yanı sıra akademik ve sanatsal faaliyetleri de dikkat çeken Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı, yeni bir eğitim başlattı. Yeni çalışmada çocuklara kara kalem eğitimi veren eğitmenler ayrıca bunu teknoloji ile de destekliyor.

Teknoloji Destekli Görsel Sanatlar Çalışmaları kapsamında çocuklar kara kalem ile çalışmayı öğrenirken teknolojiyi de kullanmayı ihmal etmiyor. Belediyeden konuyla ilgili yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi;

“Kara Kalem Çalışmalarında Çağ Atlıyoruz.

Teknoloji Destekli Görsel Sanatlar Çalışmaları Yürütüyoruz…

Çocuklarımızı Teknolojiyle  İç İçe Eğitiyoruz.” Denildi.