Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da Starbucks’a bedava kahveli tepki

Diyarbakır’da bir grup genç Starbucks kahve mağazası önünde bedava kahve dağıttı. Vatandaşları Siyonistlerin katliamına destek veren kuruluşları boykot etmeye çağıran gençlerin eylemine, Diyarbakırlılar yoğun ilgi gösterdi.

Diyarbakır’da bir grup genç

Uzun yıllardır işgal altındaki Gazze’de, Hamas’a bağlı İzzeddin Kassam Tugaylarının 7 Ekim’de İsrail’e yönelik gerçekleştirdiği “Aksa Tufanı Operasyonu” sonrası işgalci Yahudi ordusunun başlattığı katliam 42. günü geride bırakırken, vahşi saldırılarda can kaybı her geçen saat katlanarak artıyor.

Katliamlara tepki olarak çeşitli ülkelerinde başlatılan Yahudi menşeli ürünlerin boykot edilmesi eylemleri ise devam ediyor. Diyarbakır’da bir grup genç de, dünyanın önde gelen kahve markası zincirlerinden Starbucks’ın mağazasının bulunduğu bir alışveriş mağazası önünde ilginç bir eyleme imza attı.

Siyonist İsrail’e desteğini açıkça belli eden ticari firma ve kuruluşlar arasında yer alan ünlü kahve mağazası önünde bir araya gelen gençler, “Arkadaşlar katillere sponsor olmayalım. Kardeşlerimiz katledilirken Starbucks’a  gitmeyelim. Selahaddin-İ Eyyubi’nin torunları katillere destek olmamalı” şeklinde konuşmalar yaparak, açtıkları stantta bedava kahve ve şeker dağıttı.

Gençlerin bedava kahve eylemine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.