Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da profesörler mesai saatlerinde ‘özel muayene’lerinde!

Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü, Dicle Üniversitesi Diş Hastanesi’nde aralarında dekan ve 2 profesörün mesai saatlerinde başka bir özel muayenede çalıştıklarını tespit etti. Rektörlük inceleme başlattı.

Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü,

Diyarbakır’da profesörler mesai saatlerinde ‘özel muayene’lerinde!

Diyarbakır ve bölge illerinden hasta kabul eden Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Diş Hastanesi, skandal uygulamalar ile gündeme gelmeye devam ederken, İl Sağlık Müdürlüğü’nün hastanelerdeki denetimleri aralıksız sürüyor.

ÖZEL MUAYENEDE OLDUKLARI BELİRLENDİ

Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde bazı diş hekimlerine ait özel muayenelerde inceleme yaptı. Müdürlük, inceleme sırasında hastanede olması gereken ve aralarında Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Belgin Gülsüm ile hastanede görevli iki profesörün hastanede olmadığını tespit etti. Sağlık Müdürlüğü ekipleri, 3 ismin özel muayenede olduklarını belirledi. Sağlık Müdürlüğü yetkilileri doktorlar hakkında tutanak tuttu ve durumu üniversite yönetimine bildirdi. Rektörlük adı geçen profesörlerle ilgili inceleme başlattı.

Diyarbakır’da profesörler mesai saatlerinde ‘özel muayene’lerinde!

‘SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ: YOĞUN ŞİKAYET ALIYORUZ’

Soruşturma sonucuna göre dekan ve 2 profesöre cezai işlemin uygulanacağı belirtilirken, Sağlık Müdürlüğü yetkilileri yoğun şikayetler nedeniyle denetimlerin artarak devam edeceğini söyledi.