Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da buna şaşırmayın: Gündüz de yanacak!

Dicle Elektrik, TEDAŞ tarafından dağıtım bölgesinin tamamında 12 Haziran’a kadar genel aydınlatma denetimi yapılacağını, söz konusu süre içerisinde denetim yapılan yerlerde gece olduğu gibi gündüz de aydınlatma şebekelerinin devrede olacağını duyurdu.

Dicle Elektrik, TEDAŞ tarafından

Diyarbakır’da buna şaşırmayın: Gündüz de yanacak!

Dicle Elektrik tarafından yapılan açıklamada, denetim yapılan yerlerde aydınlatma şebekelerinin gündüz de devrede olabileceği uyarısında bulunuldu. Açıklamada düzenleme ve denetlemeye tabi bir sektörde faaliyet gösteren elektrik dağıtım şirketlerinin 6446 sayılı Elektrik Piyasası Kanunu kapsamında denetlendiğine işaret edilerek, şöyle denildi:

“Dağıtım bölgemizi oluşturan Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Şırnak ve Siirt genelindeki aydınlatma şebekelerinde TEDAŞ görevlileri tarafından 3 Haziran Pazartesi günü yapılmaya başlanan genel aydınlatma denetimi 12 Haziran Çarşamba günü sona erecektir. Söz konusu denetim süresince cadde, sokak, park ve bahçelerde bulunan aydınlatma şebekeleri teyit ölçümü yapılabilmesi için gece olduğu gibi gündüz de devreye alınacağından, aydınlatma armatürleri denetim yapılan yerlerde zaman zaman gün içerisinde de açık tutulacaktır. Denetim tamamlandıktan sonra söz konusu il ve ilçelerdeki aydınlatma şebekelerinde normal çalışma düzenine dönülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”