Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da bayram temizliği başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde il geneli bütün mezarlıklarda temizlik çalışması gerçekleştireceğini duyurdu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kurban

Diyarbakır’da bayram temizliği başladı! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde il geneli bütün mezarlıklarda temizlik çalışması gerçekleştireceğini duyurdu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi (DBB) bağlı Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında vatandaşların kabir ziyaretlerini temiz bir ortamda yapmalarını sağlamak amacıyla çalışmalara başladığını açıkladı.

Ekiplerce Yeniköy Mezarlığı’nda başlatılan çalışmalara, Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ile Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı çalışanları da katıldı.

Diyarbakır’daki tüm mezarlıklar temizlenecek

Çalışmalara katılan ekipler, mezarlık alanındaki yabani otların temizlenmesinin ardından, çevredeki çöpleri topladı. Büyükşehir’e bağlı itfaiye araçlarıyla mezarlık çevresinde temizlik çalışmaları sürdürüldü.

Yetkililer tarafından aktarılan bilgilere göre, Yeniköy Mezarlığı’ndaki çalışmalar tamamlandığı takdirde Şehitlik, Mardinkapı, Çiftehavuzlar, Alipınar ve Süryani Kadim Mezarlığı’nda da temizlik çalışmasının yapılacağı bildirildi.