Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da 4 Zehir Taciri Yakalandı

Diyarbakır dahil 48 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında bir tonu aşkın uyuşturucu madde ele geçirilirken, 242 şüpheli yakalandı.

Diyarbakır dahil 48 ilde

Diyarbakır’da 4 Zehir Taciri Yakalandı. Diyarbakır dahil 48 ilde uyuşturucu düzenlenen operasyonlarda bir tonu aşkın uyuşturucu madde ele geçirildi.

 

BİR TONU AŞKIN UYUŞTURUCU

 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 48 ilde düzenlenen operasyonlarda bir tonu aşkın uyuşturucu madde ele geçirildiğini ve 242 şüphelinin de yakalandığını açıkladı.

 

NARKOGÜÇ 48 OPERASYONU

 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik 48 ilde düzenlenen “Narkogüç-48” operasyonlarının düzenlendiğini belirtti.

 

242 ZEHİR TACİRİ YAKALANDI

 

Bakan Yerliakaya, operasyonlarda 1 ton 39 kilogram uyuşturucu madde, 509 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini ve 242 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını bildirdi.

 

DİYARBAKIR 4 ZEHİR TACİRİ YAKALANDI

 

Diyarbakır özelinde;  Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan operasyonda; 266 kg skunk ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucularla ilgili 4 zehir taciri yakalandı.