Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da 111 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

Diyarbakır’da jandarma ekiplerinin operasyonunda 111 kilogram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi.

Diyarbakır’da jandarma ekiplerinin operasyonunda

Uğur KASİOĞLU

Diyarbakır’ın Lice ilçesi Kabakala ve Yalaza Mahallesi kırsalında icra edilen uyuşturucu operasyonunun başarılı bir şekilde sonuçlandığı açıklandı.

 

Konuyla ilgili Diyarbakır Valiliği’nce yapılan açıklamada, “Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca; bölücü terör örgütü ile yasadışı uyuşturucu üretimi ve ticareti yapanlar arasında var olan bağı somut deliller ile ortaya koymak, operasyon bölgesi içerisinde saklanan uyuşturucu maddeleri ve bunları gizleyenleri bularak adalete teslim etmek maksadıyla Lice İlçesi Kabakala ve Yalaza Mahallesi kırsalında icra edilen operasyon başarıyla tamamlanmıştır. Söz konusu operasyonda; (2) ayrı noktada, 20 kilogram kubar esrar ve 91 kilogram toz esrar maddesi ele geçirilmiştir” denildi.

Operasyonda bir şüphelinin yakalandığı belirtilen açıklamada, “Bir şüpheli gözaltına alınarak, ele geçirilen uyuşturucu maddeler muhafaza altına alınmıştır. Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması maksadıyla operasyonlara artan bir azim ve kararlılıkla devam edilecektir” vurgusu yapıldı.