Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’a meteorolojik uyarı: Kuvvetli yağış geliyor

Yağışların Doğu Anadolu’nun batısı, Güneydoğu Anadolu ile Erzurum ve Muş çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

Yağışların Doğu Anadolu'nun batısı,

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Güney Ege kıyıları, Doğu Akdeniz’in doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz’in kıyıları, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Denizli, Burdur, Isparta, Mersin, Sinop, Bayburt, Artvin, Bitlis, Bingöl çevreleri ile Antalya’nın iç ve doğu kesimlerinin yağmur ve sağanak; Güney Ege kıyıları ile Antalya çevrelerinin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Diyarbakır’da hava sıcaklığının gece 7 gündüz de 10 derece olması bekleniyor.

 

DİYARBAKIR’A YAĞIŞ GELİYOR

 

Yağışların Hatay çevreleri, Doğu Anadolu’nun batısı, Diyarbakır ve çevreleri, Güneydoğu Anadolu (Batman ve Siirt hariç) ile Erzurum ve Muş çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde pus ve yer yer sis görüleceği tahmin ediliyor.

 

Kuvvetli yağış uyarısı: Yapılan son değerlendirmelere göre yağışların Doğu Anadolu’nun batısı, Güneydoğu Anadolu (Batman ve Siirt hariç) ile Erzurum ve Muş çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması beklendiğinden su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.