Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır vekilinden darp edilen avukat için önerge

Diyarbakır’da polislerin darp etmesi sonucu sol kolu 3 yerden kırılan avukat Hakim Marol’un yaşadıklarına dair HEDEP Diyarbakır vekili önerge hazırladı.

Diyarbakır’da polislerin darp etmesi

1 Aralık’ta Diyarbakır’ın Sur ilçesinde polislerin darp etmesi sonucu sol kolu 3 yerden kırılan avukat Hakim Marol için HEDEP Diyarbakır Milletvekili Serhat Eren bir önerge hazırladı.

Milletvekili Eren önergeye ilişkin yaptığı açıklamada, Bu olayın sokak ortasında gerçekleştiğini ve kolluk kuvvetlerinin hiç çekinmeden suç işleyebildiklerini gösterdiğini belirtti.

Etkili bir soruşturma yapılmaz ise bu tür suçların işlenmeye devam edeceğini hatırlatan Eren, hiçbir vatandaşın trafikte dahi can güvenliğinin kalmayacağını vurgulayarak “bu tür durumlarda ne yazık ki soruşturma aşamasında deliller toplanmamakta, çoğu zaman takipsizlik kararları verilmekte, dava açılsa bile çoğunlukla beraat, aksi durumda da caydırıcı bir etkiye sahip olmayacak şekilde adli para cezası veya hükmün açıklanmasının geriye bırakılması kararları verilmektedir.” Sözlerine yer verdi.