Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır Kent Koruma ve Dayanışma Platformu’ndan yetkililere çağrı

Diyarbakır Kent Koruma ve Dayanışma Platformu, Diyarbakır ve Mardin’de çıkan yangın nedeniyle taziye mesajı yayınlayarak, sorumluları gerekli tedbirleri almaya çağırdı.

Diyarbakır Kent Koruma ve

Diyarbakır Kent Koruma ve Dayanışma Platformu’ndan yetkililere çağrı

Diyarbakır’ın Çınar ve Mardin’in Mazıdağı ilçeleri arasındaki alanda başlayan yangında resmi verilere göre şuana kadar 11 kişi hayatını kaybetti.

Diyarbakır Kent Koruma ve Dayanışma Platformu yangına ilişkin yazılı açıklama yaptı ve daha fazla can kaybının yaşanmaması için yetkilileri sorumluluklarını yerine getirmeye davet etti.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Diyarbakır Kent koruma ve Dayanışma Platformu olarak yangın felaketinde yaşamını yitirenlere Allahtan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyor, yangından zarar gören tüm geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yangın gibi olağan dışı durumlarda, yeterli önlemler alındığı takdirde can kayıplarının önüne geçilebilir. Bu çerçevede tüm yetkilileri, daha fazla can kaybının yaşanmaması için sorumluluklarının gereği olarak yeterli tedbirleri almaya davet ediyoruz.”