Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır Emniyeti’nden ‘baskın’ nöbeti!

Diyarbakır’da Starbucks ile Burger King şubelerine yapılan baskın sonrası TEM şubeye bağlı polisler nöbet tutmaya başladı.

Diyarbakır’da Starbucks ile Burger

Diyarbakır Emniyeti’nden ‘baskın’ nöbeti!

Diyarbakır’da bir grup önceki gün, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını protesto etmek için protesto gösterisi düzendi. Gösteri sonrası, Kayapınar İlçesi’ndeki Starbucks ile Sur İlçesi’nde Burger King şubelerine baskın düzenlendi. “Cenk, cihat, şehadet” sloganları atan kişiler korku ve paniğe yol açtı.

POLİS NÖBETE BAŞLADI

İki şubeye yapılan baskın sonrası Diyarbakır’daki iş çevreleri yaptıkları açıklama ile baskına tepki gösterirken, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı TEM Şube ekipleri Starbucks ve Burger King şubeleri önünde ‘güvenlik nöbeti’ne başladı.

24 SAAT NÖBET TUTULUYOR

Polisin, saldırı ihtimaline Burger King ile Starbucks şubeleri önünde 24 saat boyunca nöbet tutmaya başladıkları öğrenildi. İki kafeteryanın önünde 24 saat Terörle Mücadele Şube (TEM) ekipleri zırhı araçlarla bekliyor. Bu arada geçtiğimiz kış, İsrail’in Filistin saldırılarından sonra bir grup, Starbucks Diyarbakır Şubesi’ne taşlı sopalı saldırı düzenlemiş, meydana gelen maddi hasar nedeniyle, kafeterya iki gün kapalı kalmıştı.