Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır dahil 41 ilde uyuşturucu operasyonu: 418 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 41 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda bir ton 480 kilogram uyuşturucu ele geçirilirken 418 şüphelinin yakalandığını belirtti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,

Diyarbakır dahil 41 ilde uyuşturucu operasyonu: 418 gözaltı

 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik 41 ilde eş zamanlı “Narkogüç-41” operasyonu düzenlendiğini belirtti.

Düzenlenen operasyonlarda bir ton 480 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildiğini belirten Bakan Yerlikaya, 418 zehir taciri ve sokak satıcısının da yakalandığını ifade etti.

Bakan Yerlikaya, 354 ekip, bin 225 personel, 4 hava aracı ve 22 narkotik dedektör köpeğinin katılımı ile Nevşehir, Balıkesir, Amasya, Tekirdağ, Adana, Samsun, Bursa, Kırklareli, Osmaniye, Bitlis, Ankara, Gaziantep, Erzurum, Muğla, Sivas, İzmir, Yalova, Siirt, Antalya, Denizli, İstanbul, Kayseri, Mersin, Sakarya, Batman, Kocaeli, Düzce, Kilis, Van, Trabzon, Hatay, Bilecik, Zonguldak, Karabük, Isparta, Şanlıurfa, Uşak, Aydın, Kahramanmaraş, Diyarbakır ve Burdur olmak üzere 41 ilde operasyon gerçekleştirildiğini kaydetti.