Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden “mobbing” iddialarına ilişkin açıklama!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi “mobbing” iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Bu kente hizmet vermeye başladığımız iki aylık süreçte hakkaniyetli, eşit, liyakat esaslı bir çalışma disiplinini esas aldık”

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi “mobbing”

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi “mobbing” iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Emrullah Gördük imzasıyla mobbing ve işten çıkarmalara ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

‘ESKİ YÖNETİCİLERİ KENDİ BİRİMLERİNDE ÇALIŞTIRMAK ÜZERE GÖREVLENDİRDİK’

Diyarbakır Büyükşehir’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bazı basın-yayın organlarında Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinde mobbing uygulandığına dair iddialara yönelik açıklamadır.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi olarak 31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelmemizle birlikte belediye bünyesinde çalışan tüm personele eşit bir yaklaşım içerisinde olduk.

Takdir edersiniz ki her yeni yönetim göreve başlamasıyla birlikte kendi kadrolarını oluşturur, çalışmalarını birlikte planlar. Bu yeni yönetimin en doğal hakkıdır. Kuşkusuz yeni yönetimin kendi kadrolarıyla çalışması kentte üretilecek hizmetin niteliğini de belirler.

Bu doğrultuda biz de yönetim kademesinde değişikliğe giderek kendi çalışma arkadaşlarımızı belirledik. Eski yöneticileri de kendi birimlerinde çalıştırmak üzere görevlendirdik.

Bazı basın-yayın organlarında iddia edildiğinin aksine mobbing iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Bu kente hizmet vermeye başladığımız iki aylık süreçte hakkaniyetli, eşit, liyakat esaslı bir çalışma disiplinini esas aldık. Bundan sonra da bu disiplinle çalışmaya devam edeceğiz.”