Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi önünde halk günleri başlıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, “Geleceğimizi Birlikte Planlıyoruz” sloganı ile halk günleri düzenleyecek. Hafta boyunca Eş Başkanların, Meclis Üyelerinin ve yönetim kademesinin katılımıyla kentin geleceği planlanacak.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, “Geleceğimizi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi önünde halk günleri başlıyor

Büyükşehir Belediyesinin, 2025-2029 Stratejik Planının hazırlığına 17 ilçede halk, muhtarlar, sivil toplum örgütleri, belediye eş başkanları ve meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarını dahil etmek amacıyla başlattığı çalışmalar belediyenin ana hizmet binası önünde devam edecek. Halk günleri olarak planlanan çalışma kapsamında söz, halka verilecek.

EŞ BAŞKANLAR HALKA KATILIM ÇAĞRISI YAPTI

Bu kapsamda yarından itibaren 6 ayrı stant açılarak halkın talepleri ve önerileri dinlenecek. Eş Başkanlar Serra Bucak ve Doğan Hatun, meclis üyeleri ve yönetim kadrosu sürece etkin olarak katılacak. Eş Başkanlar halkı stantlara gelmeye, kentin geleceğinde söz hakkı kullanma çağrısı yaptı.

Belediye önünde kurulacak stantlar hafta boyunca açık kalacak ve halkla yüz yüze anketler yapılacak.

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELİNMİŞTİ

Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı Strateji Geliştirme Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan 2025-2029 stratejik planının hazırlıkları geçtiğimiz haftalarda başlamış, proje kapsamında Sur, Kayapınar, Bağlar ve Yenişehir ilçelerinde kurulan stantlarda halkın talepleri alınmıştı. Yine çalışma kapsamında muhtarlarla toplantılar yapılmıştı. İleriki günlerde Sivil Toplum Örgütleriyle de bir araya gelinerek kentin geleceği planlanacak.