Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri paylaştı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, kente olan sevgisini belediyenin çalışmalarıyla adeta yeni bir imaja kavuşturduğu görüntüleri Kürtçe müzik eşliğinde sosyal medya hesabından paylaştı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel

Ömer TÜRK

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, “Surlar’da Diriliş” mottosuyla sürdürülen 6. etap çalışmaları ve kentte Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan çalışmalarla ilgili bir videoyu sosyal medya platformu X (Twiter) hesabından Kürtçe müzik eşliğinde paylaştı. Paylaşılan görüntülerde, Büyükşehir Belediyesi’nin, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’nde yer alan Diyarbakır Surları’nı gelecek nesillere taşımak amacıyla başlattığı restorasyon çalışmalarında geldiği aşama, önceki durumuna dikkat çekildi.

Yine Millet bahçeleri, Tarihi On Gözlü Köprü, Hz. Süleyman Camii, İçkale, Suriçi bölgesi, başta olmak üzere Dicle Nehri, kırklar dağı ve kentin önemli cami ve kiliselerinin de yer aldığı videoyu Diyarbakır’a olan sevgisini de hissettiren Grup Roj’un ‘Were Canê’ (gel yârim) isimli Kürtçe müzik eşliğinde paylaştı.  Paylaşım kısa sürede binlerce görüntüleme alırken, onlarca paylaşım ve beğeni aldı.